Rak jelita grubego – Ann Cameron wyleczyła 4 stadium tylko 1 składnikiem

rak jelita grubego, Ann Cameron, sok z marchwii

Ann Cameron jest popularną w USA pisarką książek dla dzieci, których napisała już ponad 15. W 2012 roku został zdiagnozowany u niej rak jelita grubego. Po wyleczeniu postanowiła podzielić się swoją trudną historią publicznie.

Ann chce szerzyć naturalne metody, aby inni mogli również pomóc sobie w problemach zdrowotnych. Sama wyleczyła się dzięki sposobom medycyny naturalnej, o czym poniżej.

W 2005 roku jej mąż zmarł na raka płuc po 6 miesiącach chemioterapii. Dlatego, kiedy spadła na nią diagnoza: rak jelita grubego, postanowiła zrobić to inaczej. Przeszła operację i odmówiła dalszej chemioterapii ze względu na niepowodzenie tego schematu leczenia u jej męża. Zamiast tego postanowiła znaleźć alternatywne metody leczenia jej schorzenia.

Rak jelita grubego – Ann Cameron wyleczyła 4 stadium tylko 1 składnikiem

Szukała pośród wielu naturalnych sposobów leczenia raka aż w końcu trafiła na Ralpha Cole’a, który wyleczył raka skóry dzięki spożywaniu 2,5 kilogramów soku z marchwi dziennie.

Zaczęła zatem taką samą terapię. Po 8 tygodniach, badania pokazały, że rak jelita grubego przestał się szerzyć, natomiast guz i węzły chłonne się zmniejszyły.

Kontynuowała leczenie sokiem z marchwi. Minęły 4 miesiące, a guz wciąż się wycofywał. Łącznie po 8 miesiącach badanie tomografii komputerowej wykazało brak oznak nowotworu.

Konsumpcja soku z marchwi może być prowadzona również łącznie z konwencjonalnymi metodami (chemio- i/lub radioterapią). Mimo to, Ann Cameron postanowiła, że zrezygnuje z chemioterapii ze względu na skutki uboczne.

Według jej doświadczeń Ann zaleca, aby zacząć od soku z marchwi. Może on powstrzymać proliferację komórek nowotworowych i wyleczyć raka.

Właściwości przeciwnowotworowe marchwi zostały naukowo udowodnione, ze względu na obecność przeciwutleniacza zwanego – Falkarinol.

Osoby, które piją sok z marchwi mają podwyższony poziom karotenoidów (prekursorów witaminy A) we krwi, które wykazują także działanie profilaktyczne, czyli zapobiegają powstawaniu nowotworów.

Ponadto, marchewki są bardzo bogate w wiele innych składników pokarmowych, dlatego ich spożycie wiąże się z nieskończonymi korzyściami zdrowotnymi. Zaleca się, aby dodawać je do codziennej diety, a w przypadku cięższych chorób – skonsultować się z dobrym lekarzem w sprawie terapii sokiem z marchwi.

Takie proste rozwiązanie… Czy możemy uzdrowić jedną z najbardziej zabójczych chorób naszych czasów, jaką jest rak jelita grubego ?

Dla dobra nas wszystkich. ♥


Możesz przeczytać całą historię Ann Cameron po angielsku TUTAJ.


loading...
Udostępnij

Wyraź swoje zdanie